Υπό παραίτηση ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή που γνώρισε η ομάδα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη με τον Γιώργο Δώνη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης από την τεχνική ηγεσία.

Υπό παραίτηση ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό

Την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του στις αναμετρήσεις με τον Άρη γνώρισε ο Παναθηναϊκός που έχασε με 4-0 στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει μόλις έναν βαθμό και πλέον η κατάσταση στους "πράσινους" είναι πολύ δύσκολη.

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο παραίτησης. Ο τεχνικός των "πράσινων" τόνισε πως θέλει να πάει πρώτα στα αποδυτήρια και να μιλήσει με τους παίκτες και στη συνέχεια θα δει τι θα γίνει.

«Θέλω πρώτα να πάω στα αποδυτήρια και να μιλήσω στους ποδοσφαιριστές. Προσπαθώ να είμαι ήρεμος μετά το σημερινό», είπε ο Δώνης και σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο παραίτησης απάντησε πως όλα είναι ανοιχτά. Επομένως πρόκειται για μία μεγάλη νύχτα για τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως «δεν είμαι άνθρωπος που παίρνει εν θερμώ αποφάσεις. Μίλησα με τους παίκτες μου και τους είπα ότι θα μιλήσω με τον Νίκο (σ.σ. Νταμπίζα) και τον πρόεδρο και θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Στο μυαλό μου υπάρχει και το ενδεχόμενο της αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό», είπε ο προπονητής των «πράσινων»