Άρης: Θέλει προπονητή τον Ερνάν Κρέσπο

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ της Θεσσαλονίκης ο Άρης εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του Ερνάν Κρέσπο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Άρης: Θέλει προπονητή τον Ερνάν Κρέσπο

Ο Άρης φαίνεται να εξετάζει τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη την περίπτωση του Ερνάν Κρέσπο για την ανάληψή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα στη Λάτσιο, τη Μίλαν και την Τσέλσι πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της Μπάνφιλντ και εμφανίζεται θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στην Ευρώπη.

Προπονητικά ο άλλοτε μεγάλος σκόρερ ξεκίνησε την καριέρα του στην ιταλική Μόντενα στη Serie B όπου έκατσε τη σεζόν 2015-16. Επόμενος σταθμός του ήταν η Μπάνφιλντ με την οποία έλυσε τη συνεργασία του στις 2 Σεπτεμβρίου.

Τον Αύγουστο είχε δεχθεί πρόταση από την Εθνική Βολιβίας για να αναλάβει ως προπονητής εκεί, ωστόσο απέρριψε την πρόταση γιατί ακόμα βρισκόταν στον πάγκο της Μπάνφιλντ.

Η περίπτωσή του Αργεντινού σίγουρα δεν είναι εύκολη για τον Άρη παρόλο που ο Κρέσπο προπονητικά δεν έχει επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Πάντως και μόνο λόγω ονόματος, ενδεχόμενη συνεργασία μαζί του θα προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη.