Γρηγορίου: «Το χειρότερο είναι ότι δεν ξεκίνησα εγώ την προετοιμασία...»

Τι δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΛ με σκορ 1-0.

Γρηγορίου: «Το χειρότερο είναι ότι δεν ξεκίνησα εγώ την προετοιμασία...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Είμαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Ανταποκρίθηκαν σε όλους τους σχηματισμούς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εχει μεγάλο δρόμο το πρωτάθλημα, εμείς κάνουμε μία πολύπλευρη προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θέλουμε και τα αποτελέσματα για να είμαστε και ψυχολογικά σε καλό δρόμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν, έτσι όπως παίζουμε και βλέποντας τη διάθεση των παικτών. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι, γιατί δυστυχώς για το σημερινό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ήταν άδικη η ήττα μας και συνεχίζουμε».

Ήταν περισσότερο μία αδράνεια της άμυνας η φάση του γκολ ή μία καλή συνεργασία των παικτών του Πανιωνίου;

«Την είδα τη φάση και αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Είναι και η ικανότητα του αντιπάλου. Επαιξε το «1-2» με τον Καμαρά, φοβήθηκε ο Μόρας μην γίνει πέναλτι και ο Μαξίμοβιτς πήρε προβάδισμα στη θέση μέσα στην περιοχή. Ηταν θέμα συγκυριών, αλλά και ποιότητας του αντιπάλου».

Ξεκινήσατε διαφορετικά την προετοιμασία, αλλά ήρθαν πιο ποιοτικοί παίκτες στο τέλος και έχετε αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται η ΑΕΛ. Ολες αυτές οι αλλαγές ίσως να δημιουργούν μία αστάθεια στην ομάδα;

«Δεν ξεκίνησα εγώ την προετοιμασία, αυτό ήταν το χειρότερο για εμένα. Ήρθα 15 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και έπρεπε να βελτιώσουμε πολύπλευρα πράγματα, ξεκινώντας από τη φυσική κατάσταση ή προχωρώντας σε αλλαγές σχηματισμών. Δεν είναι εύκολο όμως από έναν σχηματισμό έχει ως στάνταρ να εναλλάσσεις άλλους τρεις , είναι σημάδια που ανταποκρίθηκαν τα παιδιά. Δεν είναι ότι χάνουμε κάτι, είναι αναλόγως τη ροή του αγώνα. Eίμαι γενικά από τους προπονητές που θέλω να αλλάζω πράγματα κατά τη διάρκεια του ματς. Ομως ο χρόνος που έχουμε δουλέψει δεν είναι τόσο μεγάλος».

Εσείς πως αισθανθήκατε που γυρίσατε σήμερα;

«Είναι ευχάριστο που είδα όλους εσάς και πολλούς ακόμα, γιατί περάσαμε μία πολύ ωραία σεζόν. Μια σεζόν που ξεκίνησε καλά και σε σχέση με τα προβλήματα που υπάρχουν, τελείωσε καλά. Εκανα φίλους στην ομάδα. Εισπράττω τον σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου. Οπότε το να επιστρέφεις είναι ευχάριστο».