Βεϊρίνια: «Θα το ξαναπάρουμε…»

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει και εφέτος τον τίτλο του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα μίλησε και για την πορεία της αποθεραπείας του

Βεϊρίνια: «Θα το ξαναπάρουμε…»

Την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει και την εφετινή αγωνιστική περίοδο τον τίτλο του πρωταθλητή στην Super League 1 εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» παραβρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος ραδιοφωνικού σταθμού (Metropolis 95,5) που έγινε σήμερα το βράδυ στους χώρους της ΔΕΘ και μίλησε για την μάχη του τίτλου.

Παράλληλα, όμως, ο 33χρονος Πορτογάλος αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στη δράση και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Σε λίγο επιστρέφω. Και όπως κάνω πάντα, θα δώσω και πάλι το 100% για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε αυτό έχω μάθει να κάνω όσο φορώ αυτή τη φανέλα και το έχω δείξει. Αυτό θέλω να κάνω και τα επόμενα χρόνια», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πέρσι κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα αήττητοι και δεν αφήσαμε σε κανέναν το περιθώριο να μας αμφισβητήσει. Την ίδια προσπάθεια κάναμε και την χρονιά που είχε προηγηθεί και όλοι είδατε τι έγινε».

Κλείνοντας, τόνισε: «Εφέτος μπορεί η σεζόν να μην άρχισε καλά και να είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πάρουμε ξανά! Αυτό και τίποτε λιγότερο».

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο o ΠΑΟΚ ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα (όπως επίσης και ο Ολυμπιακός, η Ξάνθη και ο Βόλος), ενώ το Σάββατο (14/9) θα μεταβεί στο Περιστέρι για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League 1.

Στην Ευρώπη, βέβαια, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αποχαιρέτησε πολύ νωρίς τα μεγάλα «σαλόνια» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League, καθώς αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο από τον Άγιαξ.

Ακόμα όμως και στο Europa League που πήρε μέρος, δεν κατάφερε να κερδίσει την συμμετοχή του για τους ομίλους, καθώς αποκλείστηκε στα πλέι-οφ από την Σλόβαν Μπατισλάβας.