Ποιος είναι ο Σάντας που έχασε στο '90 ο Ολυμπιακός και ο... Ιανουάριος (vid)

Τι γράφουν οι Πορτογάλοι, πως χάλασε η μεταγραφή του στη Μονακό και βίντεο με όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Ποιος είναι ο Σάντας που έχασε στο '90 ο Ολυμπιακός και ο... Ιανουάριος (vid)

Η είδηση έγινε γνωστή χθες από την πορτογαλική «A Bola». Ο Ολυμπιακός στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου προσπάθησε να κλείσει τον 21χρονο μέσο Μπρούνο Σάντας από την Μπράγκα. Δεν τα κατάφερε ωστόσο λόγω διαφοράς ώρας με την Πορτογαλία...

Στον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς αρέσει πολύ ο Σάντας και η πρόταση ήταν για μονοετή δανεισμό του με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Η Ojogo αναφέρει ότι πλέον ο Σάντας είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να περιμένει τον Ιανουάριο. Έως τότε, η Μπράγκα έχει να δώσει 19 αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League. Βέβαια ουδείς γνωρίζει αν ο Ολυμπιακός θα κάνει και πάλι κίνηση για την απόκτησή του αλλά κάτι τέτοιο το θεωρούν πολύ πιθανό οι Πορτογάλοι. Βέβαια, τονίζουν ότι ο προπονητής του, Σα Πίντο, δεν του έχει δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς.

Ο Σάντας πέρυσι είχε συμφωνήσει με τη Μονακό όμως η μεταγραφή χάλασε λόγω ενός τραυματισμού που εντοπίστηκε στη διάρκεια των Ιατρικών εξετάσεων.

Ο Σάντας έχει γεννηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 1997 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Έχει ύψος 1.79 μ. και είναι διεθνής με την Κ-21 της Πορτογαλίας με την οποία έχει έξι συμμετοχές και ένα γκολ.