Ολυμπιακός: Έχασε τον Σάντας, λόγω διαφοράς ώρας με την Πορτογαλία...

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει τον Μπρούνο Σάντας από την Μπράγκα ωστόσο η διαφορά ώρας με την Πορτογαλία του χάλασε τα σχέδια...

Ολυμπιακός: Έχασε τον Σάντας, λόγω διαφοράς ώρας με την Πορτογαλία...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» ο Ολυμπιακός στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου προσπάθησε να κλείσει ακόμα μια μεταγραφή. Αυτή του 21χρονου μέσου Μπρούνο Σάντας από την Μπράγκα. Δεν τα κατάφερε ωστόσο λόγω διαφοράς ώρας με την Πορτογαλία...

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να κατέθεσαν πρόταση στους Πορτογάλους για τον Σάντας λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα. Λόγω διαφοράς δυο ωρών μεταξύ των δυο χωρών η απάντηση της Μπράγκα ήρθε μετά τις 00:00 ώρα Ελλάδος την ώρα που στην Πορτογαλία το ρολόι έδειχνε 22:00.

Ως εκ τούτου η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού η μεταγραφική περίοδος στην χώρα μας είχε λήξει και η απάντηση ήταν εκπρόθεσμη.

Η «A Βολα» αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι η πρόταση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στον οποίο αρέσει πολύ ο Σάντας ήταν για μονοετή δανεισμό του με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.