Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ: Ποιος έχει ευκολότερο πρόγραμμα;

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τρία ματς την εβδομάδα λόγω της συμμετοχής τους στο Champions League, όμως, οι «ασπρόμαυροι» έχουν τα πιο δυνατά τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα μαζεμένα έως τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ: Ποιος έχει ευκολότερο πρόγραμμα;

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ αργεί ακόμα... Στις 30 Νοεμβρίου ή την 1η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το ματς στο Καραϊσκάκη. Έως τότε θα έχουν προηγηθεί άλλα παιχνίδια, τα οποία εώς έναν βαθμό θα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη «μάχη» της κορυφής ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έως τα Χριστούγεννα θα κληθούν να ανέβουν έναν «Γολγοθά» με τα τρία ματς που θα έχουν σε διάστημα μίας εβδομάδας, λόγω των υποχρεώσεών τους στο Champions League.

Ο ΠΑΟΚ προφανώς και θα είναι πιο ξεκούραστος σε σχέση με τον Ολυμπιακό, όμως, το πρόγραμμα τού επιφυλάσσει δυνατά και δύσκολα παιχνίδια τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα έως τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έως την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος τους αγώνες κόντρα στην Τότεναμ στις 18 Σεπτεμβρίου στο Φάληρο και τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την 1η Οκτωβρίου. Επίσης για το πρωτάθλημα θα έχουν τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Βόλο ΝΠΣ και την Λαμία, αλλά και τις επικίνδυνες εξόδους σε ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός) και Χαριλάου (Άρης).

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ έως τη διακοπή του Οκτωβρίου δεν θα συναντήσει ομάδες τύπου Παναιτωλικού ή Πανιωνίου, ομάδες που συνάντησε δηλαδή τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Θα τον περιμένουν ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Αστέρας Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και ένα εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Έχει δηλαδή τέσσερα ματς υψηλής επικινδυνότητας και με σοβαρές πιθανότητες να απολέσει βαθμούς. Πιο δύσκολα παιχνίδια σε σχέση με τα ματς που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Οπότε, δεν θα κληθεί μόνο η ομάδα του Πειραιά να ανέβει βουνό, αλλά και ο ΠΑΟΚ ειδικά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ένας ΠΑΟΚ που κινδύνευσε να πετάξει βαθμούς με τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο στην Θεσσαλονίκη και μπροστά του έχει μία τετράδα αγώνων – φωτιά για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.