ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1: Ο Σφιντέρσκι έδιωξε τον εφιάλτη (highlights)

Ο ΠΑΟΚ «ίδρωσε» στην Τούμπα για να νικήσει 2-1 τον Πανιώνιο με τα γκολ των Άκπομ και Σφιντέρσκι.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1: Ο Σφιντέρσκι έδιωξε τον εφιάλτη (highlights)

Με την ψυχή στο στόμα ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο 2-1 στην Τούμπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και η περιοχή του ΠΑΟΚ πήρε φωτιά... Μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής Παπαπέτρου τη λήξη η «κερκίδα» πέρασε δραματικές στιγμές.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1: Τα highlights του αγώνα

Κι όμως στην αρχή όλα πήγαν πρίμα για τον ΠΑΟΚ που προερχόταν από το σοκ του αποκλεισμού από το Europa League. Ο Άκπομ στο 14' άνοιξε το σκορ βάζοντας το νερό στο αυλάκι. Όμως στη συνέχεια η ομάδα του Φερέιρα απέτυχε να μετατρέψει την υπεροχή της σε ένα δεύτερο γκολ.

Κι από τη στιγμή που ο Τσιλούλης ισοφάρισε στο 57΄τα φίδια άρχισαν να ζώνουν όλους στην Τούμπα (ήταν νωπές και οι μνήμες από τον περσινό αγώνα Κυπέλλου). Τελικά στο 74΄ο Σφιντέρσκι αξιοποίησε ένα καλοχτυπημένο κόρνερ του Μπίσεσβαρ και πέτυχε το 2-1, που έμελλε -όχι εύκολα- να είναι το τελικό σκορ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ- Πανιώνιος 2-1

Σκόρερ: 14' Άκπομ, 74΄Σφιντέρσκι - 57΄Τσιλούλης

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας)

Κάρτες: Εσίτι - Καμαρά, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου

Oι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα):Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38 λ.τ. Ίνγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός (74’ Πέλκας), Ζαμπά (60’ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι, Ακπόμ

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος):Κότνικ, Σαραμαντάς (86’ Μιλόγεβιτς), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Ρέντζας (86’ Λυμπεράκης), Άρτσε (56’ Τσιλούλης), Αραμπούλι.