Κι άλλος μνηστήρας για Μαρκάνο

Η Λάτσιο φέρεται να έχει στο… στόχαστρο της τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό που μένει ελεύθερος από την Πόρτο και δυσκολεύει η επιστροφή του στον Πειραιά.

Κι άλλος μνηστήρας για Μαρκάνο

Το όνομα του Ιβάν Μαρκάνο μπήκε πρόσφατα στη ζωή του Ολυμπιακού. Οι πιθανότητες, όμως, να τον δούμε ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα μοιάζει να είναι ελάχιστες. Το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ με την Πόρτο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και το σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει με τη φανέλα των «Δράκων».

Για τον Μαρκάνο, πάντως, είναι αρκετοί οι μνηστήρες και τώρα προστέθηκε ακόμα ένας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lalaziosiamonoi.it ο Ιβάν Μαρκάνο φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο της Λάτσιο. Οι «λατσιάλι» θα αναζητήσουν κεντρικό αμυντικό και ο έμπειρος Ισπανός είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση γι’ αυτούς. Είναι ποδοσφαιριστής με εμπειρία και είναι μία περίπτωση που εξετάζεται από τη Λάτσιο.

Ο παίκτης προτάθηκε στη Λάτσιο από τον Ρουτζέρο Λασερέντσα, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που ενεργεί για λογαριασμό του στην Ιταλία. Το σημαντικότερο για τους Ιταλούς είναι πως το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ένας ποδοσφαιριστής της δική του αξίας θα είναι ελεύθερος στην αγορά. Στα συν του και η εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Όπως γίνεται κατανοητό η επιστροφή του στο μεγάλο Λιμάνι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πλην της Λάτσιο για τον Ισπανό στόπερ έχει δείξει ενδιαφέρον η Μίλαν, η Βαλένθια, ενώ φέρεται να είναι και στις λίστες των Σεβίλλη, Μπέτις. Στον Ολυμπιακό μπορεί να αρέσει η προοπτική του Μαρκάνο, όμως, αποδεικνύεται πως είναι περιζήτητος.