Άρης: Παραιτήθηκε με... ευχαριστίες ο Ντίνος Διαμαντόπουλος

Με επιστολή του ο Ντίνος Διαμαντόπουλος γνωστοποίησε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης.

Άρης: Παραιτήθηκε με... ευχαριστίες ο Ντίνος Διαμαντόπουλος

Με επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος έκανε γνωστό ότι παραιτήθηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτική η επιστολή του γράφει:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον κ. Καρυπίδη, τον όποιον και ενημέρωσα για την απόφασή μου να παραιτηθώ από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Η απόφασή μου αυτή έχει να κάνει με αυστηρά προσωπικούς λόγους. Λόγοι, για τους οποίους ο κ. Καρυπίδης ήταν ενήμερος τους τελευταίους τρεις μήνες.

Θέλω να τον ευχαριστήσω, που μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ σε αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο και, που μαζί με αυτόν αρωγό, εργαστήκαμε σκληρά να τον επαναφέρουμε εκεί που του αξίζει.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να βάζει τον πήχη ψηλά.

Θέλω να τον ευχαριστήσω επίσης για τον σεβασμό που έδειξε στην επιθυμία μου.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλους τους ποδοσφαιριστές, που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα. Ελπίζω, για όποιον αδίκησα, ο Θεός να με συγχωρέσει.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά έναν συνεργάτη και φίλο τον προπονητή της ομάδας, κ. Σάββα Παντελίδη, που μαζί καταφέραμε αρκετά όμορφα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να ανεβάζει το επίπεδο αυτής της ομάδας με τον τρόπο που ξέρει αυτός καλύτερα και δεν είναι άλλος από τη σκληρή δουλειά.

Επιτυχία για εμένα προσωπικά είναι να κανείς τον κόσμο να περιμένει την Κυριακή και αυτή τη στιγμή το Χαριλάου σφύζει από ζωή.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά δύο πολύ μεγάλους φίλους του Άρη, που μ’ ένα χαμόγελο και μ’ έναν καλό λόγο ήταν πάντα εκεί για εμένα. Δημήτρη και Ηλία, σας ευχαριστώ.

Καλή σεζόν να έχει η ομάδα, πολύ καλύτερη από την περσινή».