Η Άρσεναλ, η Γουλβς, 10 εκατομμύρια λίρες και ο Σισέ

Τι συμβαίνει με τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Ολυμπιακού και τι γράφουν οι Βρετανοί

Η Άρσεναλ, η Γουλβς, 10 εκατομμύρια λίρες και ο Σισέ

Στα ρεπορτάζ των Βρετανικών ΜΜΕ φιγουράρει το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ. Μπορεί ο αμυντικός του Ολυμπιακού να περιμένει να μάθει αν θα παίξει σήμερα με τη Σενεγάλη στον τελικό του Copa Africa κόντρα στην Αλγερία, όμως οι Βρετανοί ασχολούνται μαζί του για άλλο λόγο.

Ώρα στέψης στην Αφρική

Πρόκειται για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ και της Γουλβς που αν πιστέψουμε τους Βρετανούς δίνουν μια μικρή μάχη μεταξύ τους. Η Άρσεναλ φέρεται να δίνει στον Ολυμπιακό 10 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ αλλά η Γουλβς φέρεται να δίνει κάτι περισσότερο.

Στα δημοσιεύματα δεν προσδιορίζεται το ακριβές ποσό που φέρεται να προσφέρει η Γουλβς. Αναφέρεται πάντως ότι τον θέλει πολύ και είναι διατεθειμένη να αυξήσει αρκετά την προσφορά της.

«Άρσεναλ για Σισέ»

Τι θα πράξει ο Ολυμπιακός είναι κάτι που παραμένει άγνωστο. Σίγουρα μια δελεαστική πρόταση πολλών εκατομμυρίων θα κάνει τους ερυθρόλευκους να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.

Όσον αφορά την Άρσεναλ πάντως, οι σκάουτερ των «κανονιέρηδων» θεωρούν πως ο Σισέ θα καταφέρει να προσαρμοστεί στις ανάγκες του υψηλού επιπέδου της Premier League.

Η Άρσεναλ ψάχνεται έγκαιρα για έναν στόπερ, από τη στιγμή που ο Κοσιελνί αναμένεται να αποτελέσει «ξένο σώμα», μετά την άρνησή του να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Αμερική. Πιθανή θεωρείται και η πώληση του Μουστάφι, ο οποίος ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν.