Φέγενορντ - Παναθηναϊκός 0-3: Με ήρωα Διούδη και φαρμακερές αντεπιθέσεις

Με γκολ των Μακέντα, Μπουζούκη, Βέργου ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τη Φέγενορντ σε φιλικό παιχνίδι στο Ρότερνταμ...

Φέγενορντ - Παναθηναϊκός 0-3: Με ήρωα Διούδη και φαρμακερές αντεπιθέσεις

Στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ! Έπαιξε καλή άμυνα και είχε ήρωα τον τερματοφύλακα Διούδη ενώ εξαπέλυσε φαρμακερές αντεπιθέσεις με τρομερό ποσοστό ευστοχίας.

Σκόρερ οι Μακέντα, Μπουζούκης (στο α΄ ημίχρονο), Βέργος (στην επανάληψη). Mόλις στο 5΄ στην πρώτη φάση του αγώνα, από συνδυασμό Χατζηθεοδωρίδη- Χατζηγιοβάννη ο Μακέντα έκανε το 0-1...

Στη συνέχεια ο Διούδης απέτρεψε την ισοφάριση σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις και στο 22΄σε μια νέα αντεπίθεση με τον Χατζηθεοδωρίδη ο Μπουζούκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-2).

Στο 23΄η Φέγενορντ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Mπεργκχάους. Mε την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Δώνης έκανε αλλαγές: Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Κότσαρης πήραν τις θέσεις των Διούδη, Μπουζούκη, Δώνη, Μακέντα και Γιόχανσον. Στο 63’ μπήκαν στο παιχνίδι και οι Αθανασακόπουλος και Μαυρομμάτης.

Η Φέγενορντ έχασε απανωτές ευκαιρίες για γκολ αλλά στο 72΄ έγινε το 0-3 από τον Βέργο, πάλι από αντεπίθεση. Στη συνέχεια ο Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους μικρούς Σερπέζη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη και Αποστολάκη.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Βέρμεερ, Ζούστε, Μποτέγκιν, Βαν ντε Χέιντερ, Μαλάσια, Κέλι, Τόορνστρα, Κόκσου, Μπεργκούι, Βέντε, Χάνσον.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (46' Κότσαρης), Γιόχανσον (46' Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (61' Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (75' Αποστολάκης), Ινσούα (75' Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (46' Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (61' Αθανασακόπουλος), Χατζηγιοβάνης (61' Καμπατσής), Χατζηθεοδωρίδης (61' Σερπέζης), Μπουζούκης (46' Εμμανουηλίδης), Μακέντα (46' Βέργος).