Επίσημο: Ο Μαυρομάτης μέχρι το 2022 στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Φάνη Μαυρομάτη μέχρι το 2022.

Επίσημο: Ο Μαυρομάτης μέχρι το 2022 στον Παναθηναϊκό

Ο Φάνης Μαυρομάτης είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Παναθηναϊκό αλλά η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (11/7) την επέκταση του συμβολαίου του.

Με βάση τη νέα συμφωνία ο Μαυρομάτης θα αμείβεται με 90.000 ευρώ τον χρόνο, συν τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Έως το 2022 ο Μαυρομμάτης

Υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό ο 22χρονος αμυντικός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φάνη Μαυρομμάτη. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Μαυρομμάτης ανέβηκε την περυσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα, έγινε στέλεχος του βασικού κορμού και κατέγραψε 21 συμμετοχές».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Μαυρομμάτης είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός με εμπιστεύεται τόσο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου που είναι κοντά και σε χαρές και σε λύπες. Ακολουθεί μια νέα σεζόν που σε σχέση με πέρυσι έχει αυξημένες απαιτήσεις και είμαστε έτοιμη σαν ομάδα να ανταπεξέλθουμε στη νέα πρόκληση. Προσωπικά θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω μέσα από την προπόνηση προκειμένου να γίνω ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής, να αποδώσω καλύτερα από πέρυσι, να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό. Θέλω σε αυτή την τριετία να μπορέσω να μπω στην εθνική ομάδα, να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία».