Δεν παίρνει χαμπάρι από ονόματα ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προκάλεσε ταρακούνημα στην ομάδα του προκειμένου να τους… τσιτώσει όλους ενόψει του αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν.

Δεν παίρνει χαμπάρι από ονόματα ο Μαρτίνς

Σε μία ομάδα όλα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή. Έτσι και στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να… τσιτώσει τους ποδοσφαιριστές του. Μετά τη Γιαγκελόνια είχε βγει και είχε βάλει… γκάζια. Είχαμε εξηγήσει και τότε πως αυτό δεν είχε γίνει για το τελευταίο μισάωρο εκείνης της αναμέτρησης.

Ολα τα φετινά φιλικά του Ολυμπιακού: Πρόγραμμα - Αποτελέσματα

Στο μυαλό του ήταν το ματς με τη Λέγκια Γκντανσκ όπου έβλεπε παίκτες να είναι χαλαροί και να μαζεύουν τα πόδια τους όταν πήγαιναν πάνω τους οι Πολωνοί. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει σιγά-σιγά η ομάδα του να βάζει ένταση και να βγάζει ενέργεια στο γήπεδο. Ξέρει ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μία ημέρα στην άλλη. Δεν γίνεται επί εβδομάδες να είναι χαλαροί και ξαφνικά να πάνε στην Τσεχία και να τσιτώσουν.

Επειδή αυτά δεν συμβαίνουν ο Πέδρο Μαρτίνς απλά τους αποδεικνύει πως όποιος δεν είναι έτοιμος δεν θα παίξει ούτε με την Πλζεν, ούτε με κανέναν. Το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου ήταν το πιο δυνατό τεστ και είναι αλήθεια πως όλοι ήθελαν να παίξουν. Ήταν ματς με ενδιαφέρον και εκεί ο Μαρτίνς τους έδειξε ότι δεν παίρνει χαμπάρι. Δεν καταλαβαίνει ο Πορτογάλος από ονόματα.

Οι φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Προκάλεσε ένα γερό ταρακούνημα στα θεμέλια της ομάδας για να αντιληφθούν όλοι ότι την παραπάνω Τρίτη έχουν επίσημο ματς στην Τσεχία. Ποντένσε και Ελαμπντελαουί είδαν το ματς με τους Ουκρανούς από την κερκίδα και δεν έπαιξαν ούτε λεπτό. Ο Φορτούνης μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με την Ντιναμό έχοντας λάβει και αυτός το μήνυμα.

Όλο αυτό που έχει κάνει ο Πορτογάλος είναι το σημαντικότερο κομμάτι της προετοιμασίας λίγες ημέρες πριν το ματς με τους Τσέχους. Και επιβράβευσε αυτούς που τα έδωσαν όλα με τη Γιαγκελόνια και ταρακούνησε τις βεντέτες του. Είναι λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν πως ένας προπονητής είναι καλός και σε άλλους τομείς εκτός από το να προπονεί την ομάδα και να την κατεβάζει στο γήπεδο. Ο προπονητής πρέπει να έχει μία αντίληψη της όλης κατάστασης στην ομάδα και να προλαβαίνει πράγματα.