Ολυμπιακός: Εχει αποκτήσει μία ντουζίνα παίκτες!

Διαβάστε τη λίστα των παικτών που έχει αποκτήσει ως τώρα ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο. Και έπεται συνέχεια!

Ολυμπιακός: Εχει αποκτήσει μία ντουζίνα παίκτες!

Ο Ολυμπιακός αρχίζει από νωρίς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ξεκινώντας από την Τσεχία όπου θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να καλύψει από νωρίς τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί 10 ποδοσφαιριστές, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) επισημοποιήθηκε από την πλευρά της Παρτιζάν και η μεταγραφή του νεαρού στόπερ Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Στα γκολπόστ μετά την αποχώρηση του Χουτεσιώτη και τη λήξη του δανεισμού του Λοντίγκιν, αποκτήθηκε ο 19χρονος πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Μάριος Σιαμπάνης.

Στην άμυνα έχει αποκτηθεί ο στόπερ Ρούμπεν Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ, ενώ γύρισε από τον δανεισμό του στην Γκαζελέκ Αζαξιό ο επίσης στόπερ Ουσεϊνού Μπα.

Στα άκρα οι ερυθρόλευκοι ενισχύθηκαν με τέσσερις ποδοσφαιριστές και ο λόγος για τους Ματιέ Βαλμπουενά (Φενέρμπαχτσε), Χιλάλ Ελ Σουντανί (Νότινγχαμ), Μπρούνο (Λασκ) και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του από την Ραντνίτσκι.

Στη επίθεση, μία θέση που «καίει» τα τελευταία χρόνια τον Ολυμπιακό, ενισχύθηκε με τους Φιορίν Ντουρμισάι (Πανιώνιος), Ούγκο Κάιπερς (Εργοτέλης) και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Αλ Ντουχαΐλ), με τον Μαροκινό να αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της ομάδας.

Χθες αργά το βράδυ, γνωστοποιήθηκε ότι στον Ολυμπιακό υπέγραψε και ο Φοντέ Καμαρά για τέσσερα χρόνια!

Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει ήδη τις 12 προσθήκες και μάλιστα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος!