Ολυμπιακός: Ο πολύτιμος Γκιγιέρμε

Αθόρυβος και εργατικός και πάλι ο Βραζιλιάνος που ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο με τη Λέγκια.

Ολυμπιακός: Ο πολύτιμος Γκιγιέρμε

Πέρσι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβαλε στην ομάδα τέλη Σεπτέμβρη. Στην πορεία απέδειξε ότι ήταν πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα του Πειραιά. Ήταν ο κινητήριος μοχλός και ο παίκτης που από τα πόδια του περνούσαν τα πάντα.

Ο λόγος γίνεται για τον Γκιγιέρμε, ο οποίος είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από το ματς με τη Λέγκια Γκντανσκ. Έκανε τη διαφορά ο Βραζιλιάνος χαφ που δουλεύει αθόρυβα καθημερινά και το ίδιο αθόρυβα κάνει τη δουλειά και μέσα στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Γκιγιέρμε με τρομερή άνεση κρατούσε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και μάλιστα την ίδια ώρα περνούσε τις κάθετες στην επίθεση δημιουργώντας καταστάσεις. Στο πρώτο μέρος ο Βραζιλιάνος είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του Πειραιά και μαζί με τον Μπουχαλάκη δημιούργησαν ένα καλό δίδυμο στα χαφ.

Όπως τον είχαμε συνηθίσει και την περασμένη σεζόν έτσι και τώρα ο Γκιγιέρμε αποδεικνύει πως θα είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς. Φυσικά είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι του Ολυμπιακού, αλλά τον βλέπουμε πως περισσότερο μένει πίσω και γυρίζει να πάρει την πρώτη πάσα από τους στόπερ. Προς το παρόν δεν έχει πάρει εντολή να βγει πιο ψηλά όπως είχε κάνει και στο φινάλε της περασμένης σεζόν.