Σάββας Παντελίδης: «Ήταν ένα δυνατό χαστούκι για μένα....»

Ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης,επεσήμανε ότι κρατάει ένα 15λεπτο από πρώτο ημίχρονο και ένα 20λεπτο από δεύτερο μέρος στο φιλικό κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ

Σάββας Παντελίδης: «Ήταν ένα δυνατό χαστούκι για μένα....»

Ο τεχνικός του Άρη Θεσσαλονίκης, Σάββας Παντελίδης, τόνισε ότι η βαριά ήττα από την Φορτούνα Σιτάρντ ήταν ένα δυνατό χαστούκι για τον ίδιο και πρόσθεσε τα εξής:

"Υπάρχουν πράγματα που περιμένεις να δεις στο πρώτο φιλικό. Ασφαλώς περιμένεις ότι θα έχει ανομοιογένεια, θα είναι κουρασμένοι οι παίκτες. Είναι και πράγματα όμως που δεν περιμένεις και σήμερα δείξαμε νοοτροπία που δεν έπρεπε. Παρά την κούραση, τις διπλές προπονήσεις ή την ταλαιπωρία από το δίωρο ταξίδι, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Η ομάδα είναι πίσω σε εναλλακτικές. Θα κρατήσουμε ένα 15λεπτο στο πρώτο ημίχρονο, ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα υπόλοιπα που είναι ξεκάθαρα. Κάποια παιδιά μπορεί να ήρθαν με το μυαλό τους ότι όλα είναι καλά. Δεν είναι έτσι. Είναι δικό μου κομμάτι και πρέπει να το φτιάξω. Είδα μια νοοτροπία που δεν θέλω. Δεν έχει σημασία να χάσεις ένα παιχνίδι, έχει σημασία η προσπάθεια που κάνεις. Είναι ένα χαστούκι αρκετά δυνατό για μένα, καλό θα είναι να το καταλάβουν όλοι πολύ νωρίς…».

Για την ανάγκη απόκτησης παίκτη στη θέση του Σιώπη είπε: «Δεν αφορά μόνο το δικό μου κομμάτι. Μπορούμε να πάρουμε αύριο παίκτη, αλλά δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε λάθος. Ο Μανώλης (Σιώπης) έφυγε ξαφνικά και μας έκανε κάπως να πιεστούμε… Θέλει προσοχή για να μη γίνει λάθος… Είδατε ότι μόλις άνοιξε το παιχνίδι είχαμε προβλήματα. Αυτό το έκανε ο Μανώλης πέρσι. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα σε αυτό και να έρθει και ένα παιδί όσο πιο άμεσα γίνεται».

Βαριά ήττα 5-1 του Άρη από την Φορτούνα Σιτάρντ


Για τον Μπράουν Ιντέγε που πήρε λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο σχολίασε: «Φαίνεται πως το παιδί είναι ανέτοιμο, έχει ένα χρόνο να κάνει ματς, αλλά από φιλικό σε φιλικό θα είναι καλύτερος. Δεν περιμένεις περισσότερα στο πρώτο ματς».

Για το ότι η Φορτούνα είναι πιο… μπροστά στην προετοιμασία της είπε πως: «Είναι μια βδομάδα νωρίτερα από μας, παίζει ρόλο αυτό. Κι εμείς θα είμαστε διαφορετικοί σε μια βδομάδα. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την ομάδα πιο χαλαρή τώρα για να κερδίσουμε ένα φιλικό, γιατί είμαι σίγουρος ότι στις 25 Ιουλίου θα είμαι προβληματισμένος και θέλω να είμαι τώρα, όχι τότε…».