Βαριά ήττα 5-1 του Άρη από την Φορτούνα Σιτάρντ

Ο Άρης δέχτηκε τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών, ενώ το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ντιγκινί

Βαριά ήττα 5-1 του  Άρη  από την Φορτούνα Σιτάρντ

Βαριά ήττα γνώρισε ο Άρης Θεσσαλονίκης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ολλανδία κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ, με σκορ 5-1.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν μόλις στην τρίτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο προπονητής του Άρη χρησιμοποίησε δυο πειραματικές ενδεκάδες, ενώ του έλειπαν παίκτες σε κομβικές θέσεις.

Σάββας Παντελίδης: Ήταν ένα δυνατό χαστούκι για μένα....

Οι "κιτρινόμαυροι" δέχτηκαν τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών. Στο 16′ ο Μπεντέκε άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, στο 18′ ο Ντίμερ με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για τους Ολλανδούς, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μπεντέκε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το σκορ στο 3-0. Στο 30' ο Ντιγκινί μείωσε σε 3-1, αλλά στο 81' Ούγκουρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1 και στο 87' ο Ζέκα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Φορτούνα Σιτάρντ: Γιουγκ, Αμιό, Ραϊτάνεν, Σμετς, Ντίμερς, Μπεντέκε, Σις, Έσερς, Πίντο, Ιωαννίδης, Λάουρσεν. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γουέκινγκ, Ζέκα και Ούγκουρ.

Άρης Θεσσαλονίκης: Κουέστα, Μπαγκαλιάνης (46’ Κωνσταντινίδης), Βέλεθ (46’ Δεληζήσης), Ρόουζ (46’ Σόουζα), Τσαγκαλίδης, Μπάσα (46’ Μπακούτσης), Ντουάρτε (46’ Ματίγια), Τζανακάκης (84’ Κλεμέντε), Λάρσον (46’ Κόρχουτ), Μαρτίνες (46’ Τόνσο), Ντιγκινί (46’ Ιντέγε).