Οι άλλοι δύο πιτσιρικάδες που ακολουθούν τον Ξενιτίδη στην Πολωνία

Ποιοι είναι οι μικροί που έχουν κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς και αναμένεται να μπουν τη Δευτέρα στο αεροπλάνο για το Γκντανσκ.

Οι άλλοι δύο πιτσιρικάδες που ακολουθούν τον Ξενιτίδη στην Πολωνία

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Η ομάδα του Πειραιά τη Δευτέρα αναχωρεί για το Γκνιεβίνο της Πολωνίας εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα μπουν στο αεροπλάνο για την Πολωνία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού πήρε στον Ρέντη παιδιά από την Ακαδημία που ήθελε να τους δώσει την ευκαιρία να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα. Ο 49χρονος κόουτς όλη τη σεζόν παρακολουθεί τα τμήματα της Ακαδημίας για να έχει μία εικόνα για τους μικρούς.

Σίγουρα ο Γιώργος Ξενιτίδης θα μπει στο αεροπλάνο για την Πολωνία, αλλά δεν είναι ο μοναδικός από τους μικρούς της Ακαδημίας που θα βρεθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ» έχουν βάλει γερή υποψηφιότητα ακόμα δύο μικροί. Ο λόγος για τον επιθετικό Βασίλη Σουρλή, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2002 και είναι από τα παιδιά της Ακαδημίας που ξεχωρίζει. Τον Σουρλή τον έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ η Μίλαν είχε στείλει άνθρωπο της και στο Final-4 των Κ17 στο Αγρίνιο τον περασμένο Απρίλιο.

Ο άλλος που είναι υποψήφιος είναι ο Απόστολος Μαρτίνης. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ που έχει γεννηθεί το 2001 και θεωρείται το σπουδαιότερο ταλέντο που έχει ο Ολυμπιακός στα τμήματα υποδομής του. Αμφότεροι έχουν ικανοποιήσει τον Πέδρο Μαρτίνς αυτό το δεκαήμερο προπονήσεων στον Ρέντη και αναμένεται να τους πάρει μαζί του στην προετοιμασία.