Η Μίλαν τσέκαρε πιτσιρικά του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

Άνθρωπος των «ροσονέρι» βρέθηκε τη Μ. Δευτέρα στο γήπεδο του Παναιτωλικού και είχε στο… στόχαστρο του παιδιά από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Η Μίλαν τσέκαρε πιτσιρικά του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

Τη Μ. Δευτέρα στο γήπεδο του Παναιτωλικού πραγματοποιήθηκαν οι δύο ημιτελικοί του Final-4 της Κ17. Αυτά τα ματς πάντα τραβούν τα βλέμματα των σκάουτς και φυσικά των μάνατζερ. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο Αγρίνιο τη Μ. Δευτέρα, αφού αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες για να τσεκάρουν τους πιτσιρικάδες.

Ανάμεσα τους ήταν και άνθρωπος της Μίλαν, ο οποίος έκανε το ταξίδι για το Αγρίνιο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα ματς του Final-4 Κ17 της Super League. Στην ατζέντα του Ιταλού που βρέθηκε στην Αιτωλοακαρνανία υπήρχε το όνομα του Βασίλη Σουρλή.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού για τον οποίο σας έχουμε γράψει ξανά ότι είναι το παιδί που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και το τσεκάρουν και σύλλογοι από το εξωτερικό έκλεψε την παράσταση στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σουρλής στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 κέρδισε το πέναλτι και έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Η Μίλαν τον τσέκαρε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και θα τον τσεκάρει και την Μ. Πέμπτη το μεσημέρι στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ροσονέρι» είχαν στα υπόψη τους και τον Χρήστο Λιάτσο του Ολυμπιακού, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγής το 60’ και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο πιτσιρικάς να σημειώσουμε πως δεν έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» σε αντίθεση με τον Σουρλή.