Ολυμπιακός: Το δώρο του Μαρτίνς και η «τρέλα» του Ντουρμισάι

Ο Πορτογάλος έχει στην… πίεση τους ποδοσφαιριστές του, αλλά τους επιβραβεύει κιόλας. Η κίνηση του 22χρονου επιθετικού που άρεσε στον κόουτς.

Ολυμπιακός: Το δώρο του Μαρτίνς και η «τρέλα» του Ντουρμισάι

Από τον Ρέντη απουσιάζουν αρκετά από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού λόγω της επιπλέον άδειας, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κατεβάσει ταχύτητα. Η ένταση είναι μεγάλη όλες αυτές τις ημέρες με μοναδικό σοβαρό εμπόδιο τη ζέστη. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους έχει βγάλει το… λάδι δείχνοντας τους ότι δεν σηκώνει αστεία.

Έτσι και χθες το πρωί η προπόνηση είχε αρκετή ένταση και ήταν κουραστική για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά. Ο 49χρονος τεχνικός, ωστόσο βλέποντας τους παίκτες του να ανταποκρίνονται άψογα σε όλα όσα τους ζήτησε αποφάσισε να τους κάνει και ένα μικρό δώρο, όπως γράφει και το σημερινό ΦΩΣ.

Ο Μαρτίνς ενημέρωσε μετά το τέλος του προγράμματος τους ποδοσφαιριστές πως τους χαρίζει την απογευματινή προπόνηση και είναι ελεύθεροι να ξεκουραστούν. Ήθελε με τον τρόπο του ο κόουτς να επιβραβεύσει τους παίκτες του για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στη δύσκολη πρωινή προπόνηση.

Η ευχάριστη έκπληξη της χθεσινής ημέρας ήταν ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο 22χρονος επιθετικός αν και έχει άδεια έως τις 24 του μήνα και θα μπορούσε να ενσωματωθεί με την απευθείας στην Πολωνία εκείνος διάλεξε διαφορετικό δρόμο.

Ζήτησε από τον προπονητή του να πάει στον Ρέντη από χθες και φυσικά ο Μαρτίνς δεν του έφερε αντίρρηση. Ο Ντουρμισάι πήγε το πρωί στην προπόνηση και το απόγευμα πέρασε τα εργομετρικά τεστ. Έδειξε με την κίνηση του τη θέληση που έχει να πετύχει στον Ολυμπιακό και να μείνει στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Διαβάστε ακόμα στο σημερινό (22/6) ΦΩΣ όλα τα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού και όλα όσα συμβαίνουν στον Ρέντη. Ποιοι είναι οι εκπλήξεις και ποιοι χάνουν έδαφος.