Ολυμπιακός: Διέκοψε την άδειά του ο Ντουρμισάι!

Τρεις ημέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Φιορίν Ντουρμισάι. Αποφασισμένος να μείνει στον Πειραιά ο νεαρός επιθετικός.

Ολυμπιακός: Διέκοψε την άδειά του ο Ντουρμισάι!

Την Τρίτη (18/6) ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο 22χρονος επιθετικός ανήκει στους Πειραιώτες και λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα είχε εξασφαλίσει επιπλέον άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μεταγραφική «έκρηξη» στον Ολυμπιακό (vids)

Συγκεκριμένα, ο διεθνής επιθετικός ήταν προγραμματισμένο να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα στις 24 Ιουνίου. Δηλαδή, τη Δευτέρα που η ομάδα θα πετάξει για Πολωνία.

Ο ίδιος ωστόσο μίλησε με τον προπονητή του Ολυμπιακού και του ζήτησε να κόψει την άδειά του και να πάει στο Ρέντη νωρίτερα.

Ο Πορτογάλος δέχθηκε την επιθυμία του 22χρονου φορ και αυτός πήγε χθες (21/6) το πρωί στο προπονητικό κέντρο. Έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πειραιά, δείχνοντας την επιθυμία του να μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντουρμισάι γνωρίζει πως έχει μπροστά του πολλή δουλειά για να εξασφαλίσει μια θέση στον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά ο νεαρός επιθετικός είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Άλλωστε και στο περιβάλλον του ο Ντουρμισάι τονίζει ότι πήγε στον Ολυμπιακό για να μείνει και θα κάνει τα πάντα στις προπονήσεις για να κερδίσει μία θέση.