Σκουτέρης: "Είχα δώσει την απόφαση στις 23:00, η ΕΠΟ καθυστέρησε"

Ο αθλητικός δικαστής μίλησε για την περιβόητη απόφαση του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, αλλά αναφέρθηκε και στον Μπεργκ. 

Σκουτέρης: "Είχα δώσει την απόφαση στις 23:00, η ΕΠΟ καθυστέρησε"

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Σκουτέρης, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, στο πλαίσιο της εκδίκαση της έφεσης του ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην μεταμεσονύχτια απόφαση για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος την παρέδωσε στις 23:00 με 23:15 το Σάββατο 10/3. Παρ'όλα αυτά, δημοσιεύτηκε από την ΕΠΟ στην ιστοσελίδα της μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, ο Σκουτέρης παραδέχτηκε ότι ήταν άδικος απέναντι στον Μάρκους Μπεργκ, με το να κρατήσει ανέπαφη την ποινή των τεσσέριων αγωνιστικών για τον διαπληκτισμό του με τους Κρέσπο και Σάκχοφ.

Επίσης, ο δικαστής κατά τη διάρκεια εκδίκασης μιας άλλης υπόθεσης στο Πρωτοδικείο, απευθυνόμενος στους δικηγόρους, τόνισε ότι κανείς δεν πρόκειται να τον φιμώσει και ότι θα πει αυτά που πρέπει στους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA. Δήλωσε, ακόμα, πως αν και δεν μιλά με υπουργούς, αν είναι αναγκαίο, θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Σκουτέρης τέλος, έδωσε είδηση στους δικηγόρους τους ότι από την επόμενη σεζόν τα δικαστικά όργανα του ποδοσφαίρου θα στεγάζονται στο Ειρηνοδικείο ή στην Ευελπίδων, ώστε οι δικαστές να μην έχουν καμία επαφή με τους παράγοντες της ΕΠΟ και των ομάδων.