«Ο Ολυμπιακός στην pole position για Αγκού»

Το γράφουν στη Νιγηρία για τον 26χρονο χαφ της Πόρτο - Τα 5 εκατομμύρια ευρώ και ο δανεισμός

«Ο Ολυμπιακός στην pole position για Αγκού»

Η περίπτωση του Μικέλ Αγκού έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και σήμερα ασχολούνται με αυτή και οι συμπατριώτες του. Η ιστοσελίδα owngoalnigeria.com έχει τίτλο στο σχετικό ρεπορτάζ... «Ο Ολυμπιακός στην pole position για να υπογράψει με τον Μικέλ Αγκού».

Το δημοσίευμα κάνει μια αναφορά στην πορεία του Αγκού. Ο 26χρονος Νιγηριανός αμυντικός μέσος που ανήκει στην Πόρτο και έχει συμβόλαιο με τους «δράκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2021, είχε αγωνιστεί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δανεικός στη Σετούμπαλ, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 22 παιχνίδια.

«Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα έναντι των ομάδων που βρίσκονται σε αναμονή για τις υπηρεσίες του Αγκού, με τον Πόρτο να τον αφήνει να φύγει το καλοκαίρι καθώς είναι ήδη 26 ετών και μετά από οκτώ χρόνια δεν έχει ακόμη βρει θέση στην πρώτη ομάδα».

Στο προσκήνιο ξανά ο Αγκού για τον Ολυμπιακό

Πάντως το ποσό που αναφέρουν οι Νιγηριανοί είναι μάλλον απαγορευτικό: «Ένα ποσό της τάξης των πέντε εκατομμυρίων ευρώ θα μπορούσε να είναι αρκετό για να τον υπογράψει από την Πόρτο στον Ολυμπιακό, κίνηση που θα μπορούσε να συμβεί πριν το τέλος του καλοκαιριού», λέει το δημοσίευμα.

Κάτι τέτοιο βέβαια είναι μάλλον απίθανο. Όμως τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα στο Οπόρτο ότι οι άνθρωποι της ομάδας το συζητούν πλέον ξανά για δανεισμό. Κάπου εκεί λοιπόν, εμφανίζεται ο Ολυμπιακός που φέρεται να παρακολουθεί πολύ ζεστά την περίπτωσή του.