Στο προσκήνιο ξανά ο Αγκού για τον Ολυμπιακό

Τι συμβαίνει με τον 26χρονο Νιγηριανό χαφ που έπεσε στο τραπέζι των Πειραιωτών.

 

Στο προσκήνιο ξανά ο Αγκού για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται μόνο με τον Mάρκους Μπεργκ ή με την απόκτηση δύο στόπερ, αλλά και με την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Μικέλ Αγκού μόνο άγνωστος δεν είναι στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Είναι γεγονός ότι και πέρσι είχε «παίξει» δυνατά το όνομά του, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε προτείνει, αλλά τελικά μερικές μέρες αργότερα ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γκιγιέρμε από την Λα Κορούνια.

Ο 26χρονος Νιγηριανός αμυντικός μέσος που ανήκει στην Πόρτο και έχει συμβόλαιο με τους «δράκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2021, είχε αγωνιστεί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δανεικός στη Σετούμπαλ, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 22 παιχνίδια.

Το όνομά του ακούστηκε ξανά πριν από περίπου ένα μήνα και εδώ και δύο-τρεις μέρες οι Πορτογάλοι τον έβαλαν για τα καλά στο προσκήνιο. Ο Αγκού που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Μαρτίνς, βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές από την Πόρτο.

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο που ήθελε τους «δράκους» να συζητούν μόνο για πώληση. Τις τελευταίες ώρες όμως ακούγεται έντονα στο Οπόρτο ότι το συζητούν πλέον ξανά για δανεισμό. Κάπου εκεί λοιπόν, εμφανίζεται ο Ολυμπιακός που φέρεται να παρακολουθεί πολύ ζεστά την περίπτωσή του.

Η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες εκτός από την περίπτωση του Μπεργκ και την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ψάχνονται στην αγορά και για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής, με τον Αγκού να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται.