Χασάν: Πάει για βασικός στο Κόπα Άφρικα, ελπίζει για Ολυμπιακό

Κλήθηκε και επισήμως στην αποστολή της Αιγύπτου ο Αχμέντ Χασάν για το Κόπα Άφρικα. Πάει για βασικός. Ελπίζει ακόμη για Ολυμπιακό.

Χασάν: Πάει για βασικός στο Κόπα Άφρικα, ελπίζει για Ολυμπιακό

Στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου για το Κόπα Άφρικα που διοργανώνει η πατρίδα του από τις 21 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου κλήθηκε ο Αχμέντ Χασάν. Στην 23μελή αποστολή είναι και ο Άμρ Ουάρντα, ενώ το μεγάλο όνομα είναι φυσικά ο Μο Σαλάχ της Λίβερπουλ.

Η επίθεση του Ολυμπιακού για το 2020 και ο Χασάν

Σε όλες τις αναφορές των διεθνών ΜΜΕ για την αποστολή της Αιγύπτου, ο Χασάν αναφέρεται ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά στην πραγματικότητα ανήκει στην Μπράγκα, καθώς έληξε ο δανεισμός του από την πορτογαλική ομάδα στους Πειραιώτες και δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν.

Για τον Χασάν είναι ένα τουρνουά στο οποίο έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο βασικός φορ της Αιγύπτου και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις «μετοχές» του. Ο ίδιος ο παίκτης έχει αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι μυστικό ότι στον Ολυμπιακό θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι για το οποίο είναι απολύτως σύμφωνος και ο Πέδρο Μαρτίνς που εξ΄αρχής έχει εισηγηθεί την παραμονή του παίκτη με τα 15 γκολ στην περασμένη σεζόν, παρότι είχε και μεγάλα διαστήματα απουσίας λόγω τραυματισμών.

Το «αντίο» του Χασάν στον Ολυμπιακό (pic)

Το θέμα Χασάν φαίνεται πως έχει λήξει για τον Ολυμπιακό λόγω των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει διαφορετική εξέλιξη μέσα στο καλοκαίρι και ειδικά όσο ο παίκτης παραμένει στην Μπράγκα και δεν κάνει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο.