Το «αντίο» του Χασάν στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα του Πειραιά και τόνισε πως θα την υποστηρίζει πάντα.

Το «αντίο» του Χασάν στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Αχμέντ Χασάν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από τη Μπράγκα. Ο Αιγύπτιος αποτέλεσε θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 22 ματς πρωταθλήματος με 11 γκολ, 5 ματς στο Κύπελλο Ελλάδας με δύο γκολ, τέσσερα στη φάση των ομίλων του Europa League με δύο γκολ και ένα στα προκριματικά.

Ολυμπιακός και Μπράγκα είχαν συμφωνήσει σε οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ με τους Πειραιώτες να επιχειρούν να κατεβάσουν αυτό το ποσό ή να πάρουν τον παίκτη ξανά ως δανεικός. Οι Πορτογάλοι ήταν ανυποχώρητοι ζητώντας τα 4 εκατ. ευρώ και κάπως έτσι οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν. Τόσο ο Χασάν όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελαν να συνεχίσουν μαζί, αλλά με αυτό το ποσό δεν θα μπορούσε να γίνει.

Ο ίδιος ανακοίνωσε από τα social media την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό γράφοντας: «Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι... Θα σας υποστηρίζω πάντα...».