Ο Φακούντο Φερέιρα επανέρχεται για Ολυμπιακό!

Τη στιγμή που στο λιμάνι περιμένουν τον Μάρκους Μπεργκ, οι Πορτογάλοι διατηρούν στο "παιχνίδι" τον Αργεντινό φορ της Μπενφίκα.

Ο Φακούντο Φερέιρα επανέρχεται για Ολυμπιακό!

Στον αστερισμό του Μπεργκ βρίσκονται στον Ολυμπιακό, περιμένοντας έως την Τρίτη (11/06) την απάντηση του στην πρόταση που του έχει γίνει. Μια πρόταση που σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά.

10/12/18: «Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Φερέιρα κι αυτός θέλει Ολυμπιακό»

Ο Μπεργκ αγωνίζεται απόψε με την Σουηδία στο Μπερναμπέου κόντρα στην Ισπανία και αυτό που έχει κάνει εντύπωση είναι ότι έχει πάει οικογενειακώς στην Μαδρίτη. Αφήνει να εννοηθεί δηλαδή ότι μετά την Ισπανία θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του.

Ωστόσο, η παρουσία των Μαρινάκη και Βρέντζου στον τελικό του Nations League στο Πόρτο, τροφοδότησε τα σενάρια για τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα διακόψει τον δανεισμό του στην Εσπανιόλ και σύμφωνα με τους Ίβηρες το όνομά του συζητήθηκε στις πολλές κουβέντες που έκαναν οι αξιωματούχοι του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία.

Χαμός στη Σουηδία για Μπεργκ - Την καλύτερη απάντηση δίνουν οι συμπαίκτες του

Ο Φακούντο και ο κάθε Φακούντο θα πέσει στο τραπέζι φυσικά, εφόσον γυρίσει τούμπα η κατάσταση με τον Μπεργκ και δεν προχωρήσει η μεταγραφή του. Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση που έχει εισηγηθεί ο κόουτς.