«Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Φερέιρα κι αυτός θέλει Ολυμπιακό»

Τι υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα.

«Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Φερέιρα κι αυτός θέλει Ολυμπιακό»

Συνεχή είναι τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, τα οποία αφορούν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Η Abola αναφέρεται σήμερα στο «ερυθρόλευκο» φλερτ με τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον 27χρονο Αργεντινό επιθετικό της Μπενφίκα. Μάλιστα, η Πορτογαλική εφημερίδα επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο ικανοποιεί απόλυτα τον Φερέιρα.

«Το ενδεχόμενο μετάβασής του στην Ελλάδα είναι κάτι που τον ευχαριστεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ το δημοσίευμα τονίζει μεταξύ άλλων: «Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Φερέιρα μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Φρέντι Μοντέρο, ο Κολομβιανός της Σπόρτινγκ αποτελεί μια ακόμα επιλογή, με λιγότερες ομώς πιθανότητες από τον Φερέιρα».

Ο Φερέιρα έχει να αγωνιστεί με τη Μπενφίκα από τις 18 Οκτωβρίου όταν και έπαιξε στη νίκη με 3-0 επί της Σερτανέμνσε για το πορτογαλικό Κύπελλο. Το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 45 εκατομμυρίων ευρώ. Αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έκανε το καλοκαίρι η Μπενφίκα και η αμοιβή του ετησίως ανέρχεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.