«Αδειάζει η κλεψύδρα» για Μπεργκ και Ολυμπιακό

Εν αναμονή της απάντησης του Σουηδού φορ στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται στο λιμάνι, με τις πιθανότητες να εξακολουθούν να είναι πολύ σοβαρές υπέρ της μεταγραφής του στους Πειραιώτες.

«Αδειάζει η κλεψύδρα» για Μπεργκ και Ολυμπιακό

Ούτε το Σάββατο (8/6) υπήρξε κάποια σοβαρή και σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, αφού ο Σουηδός δεν απάντησε ακόμη στην πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Ο 33χρονος φορ την Κυριακή (9/6) ταξιδεύει για την Μαδρίτη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας. Νεότερες πληροφορίες από την Σουηδία αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι ούτε την Κυριακή (9/6) θα απαντήσει στους Πειραιώτες και πώς το θέμα του πάει οριστικά μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Ζεστός» ο Μπεργκ με τη Σουηδία, αισιοδοξούν στον Ολυμπιακό (vid)

Ένα θέμα όμως που θέλει και ο ίδιος να το τελειώσει και να μην το τραβήξει άλλο. Την Δευτέρα (10/6) παίζει στην Ισπανία και την επόμενη μέρα εκτός απροόπτου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να του έχει καταθέσει την πιο ελκυστική πρόταση, του έχει παρουσιάσει εώς τώρα το πιο ελκυστικό «πακέτο» και είναι λογικό να επικρατεί μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι στο τέλος θα γίνει το «deal».

Ολυμπιακός: Σαββατοκύριακο εξελίξεων με Μπεργκ

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι από το λιμάνι δεν λένε κουβέντα για το θέμα του Μπεργκ. Και δεν πρόκειται να πουν τίποτα αν δεν τελειώσει θετικά η υπόθεσή του.

Πάντως, άλλη ομάδα δεν έχει εμφανιστεί για την ώρα να έχει κάνει κάποιο «μπάσιμο» για τον Σουηδό φορ και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.