Ολυμπιακός: Σαββατοκύριακο εξελίξεων με Μπεργκ

Το βράδυ της Παρασκευής (7/6) η Σουηδία παίζει με την Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2020 και δεν αποκλείεται ο 33χρονος φορ να μην περιμένει εώς Δευτέρα – Τρίτη για να πάρει τις αποφάσεις του.

Ολυμπιακός: Σαββατοκύριακο εξελίξεων με Μπεργκ

Δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό ακόμη το θέμα με τον Μπεργκ και τον Ολυμπιακό. Δίνεται μία εντύπωση ότι αφού ολοκληρώσει την Δευτέρα κόντρα στην Ισπανία τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2020 (σήμερα παίζει με την Μάλτα), τότε θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα μεταγραφεί στους «ερυθρόλευκους» ή όχι.

Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει»

Πληροφορίες από την Στοκχόλμη, όμως, αναφέρουν ότι συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (πριν από το ματς της Σουηδίας δηλαδή με τους Ισπανούς) να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Τα νέα που έρχονται από την Σουηδία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όσο περνούν οι μέρες και δεν εμφανίζεται κάποια άλλη ομάδα, ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Στην πατρίδα του εκτιμούν ότι στο τέλος ο Μάρκους Μπεργκ θα κάνει το δεύτερο ταξίδι του για την Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όσο για την Φενέρμπαχτσε, που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες ως ενδιαφερόμενη, προς το παρόν δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μπεργκ, είναι από τους Πειραιώτες.

Οπότε, είμαστε εν αναμονή εξελίξεων, με τις πιθανότητες να γέρνουν προς το να υπογράψει με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια.