«Ζεστός» ο Μπεργκ με τη Σουηδία, αισιοδοξούν στον Ολυμπιακό (vid)

Ο 33χρονος επιθετικός έχει δύο ασίστ στο παιχνίδι της Σουηδίας με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro.

«Ζεστός» ο Μπεργκ με τη Σουηδία, αισιοδοξούν στον Ολυμπιακό (vid)

Το θέμα του Μάρκους Μπεργκ «τρέχουν» εδώ και μέρες στον Ολυμπιακό και προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του. Είναι ένα θέμα στο οποίο γίνονται λεπτοί χειρισμοί με τους «ερυθρόλευκους» να το έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο Σουηδός επιθετικός, ωστόσο έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Είναι βασικός στο παιχνίδι με τη Μάλτα και μάλιστα πρωταγωνιστής. Η Σουηδία άνοιξε το σκορ στο 2’ με γκολ του Κουέισον με τον Μπεργκ να πιστώνεται την ασίστ. Στο 50’ ο Κλάεσον έκανε το 2-0 για τους Σκανδιναβούς με τον 33χρονο επιθετικό να είναι αυτός που έδωσε και πάλι την ασίστ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σουηδό αν και το θέμα έχει τραβήξει αρκετά. Ο Μάρκους Μπεργκ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του την ερχόμενη Δευτέρα και στη συνέχεια θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει με το μέλλον του.

Στο λιμάνι είναι αισιόδοξοι, αλλά από την άλλη είναι υποχρεωμένοι να κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Ο 33χρονος επιθετικός δεν έχει δώσει την απάντηση του, αλλά το γεγονός πως υπάρχει καλή επαφή μαζί του γεμίζει με αισιοδοξία την πλευρά του Ολυμπιακού.

Είναι σημαντικό στην υπόθεση του Μπεργκ ότι δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση που να είναι καλύτερη από αυτή των «ερυθρόλευκων» και η οποία να τον «γεμίζει». Επίσης προσθέστε και την πολύ σημαντική παράμετρο που δεν είναι άλλη από την επιθυμία της οικογένειας του να ζήσει στην Ελλάδα.

Το 1-0 της Σουηδίας

Το 2-0 της Σουηδίας με ασίστ με τακουνάκι από τον Μπεργκ