Τα ανοιχτά μέτωπα του Ολυμπιακού και η σύσκεψη του Μαρτίνς

«Τρέχει» τα μεταγραφικά θέματα η ομάδα του Πειραιά, κρίσιμες οι επόμενες ημέρες όσον αφορά στην ενίσχυση του συλλόγου. Βαλμπουενά, Σεμέδο και Μπρούνο έτοιμοι για το λιμάνι.

Τα ανοιχτά μέτωπα του Ολυμπιακού και η σύσκεψη του Μαρτίνς

Πατάνε γκάζι στον Ολυμπιακό για να αρχίσουν να κλείνουν τα κεφάλαια που είναι ανοιχτά. Τα μεταγραφικά θέματα «καίνε» τους Πειραιώτες και «τρέχουν» για να τελειώσουν με τις βασικές τους προτεραιότητες.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα ήρθε ο Πέδρο Μαρτίνς όπως σας είχε προαναγγείλει το ΦΩΣ. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε στην πατρίδα μας διακόπτοντας τις διακοπές του προκειμένου να κάνει επαφές με στελέχη του συλλόγου. Το βασικό είναι τα μεταγραφικά θέματα, αλλά στη σύσκεψη με Καρεμπέ και Μοντέστο δεν ασχολήθηκε μόνο με αυτά. Υπάρχουν και διαδικαστικά θέματα στα οποία έριξε το βάρος του ο Πορτογάλος τεχνικός και αφορούν στην προετοιμασία.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός «τρέχει» να τελειώσει με το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Είναι βασικό αυτό για τους Πειραιώτες με τον Ρούμπεν Σεμέδο να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει η δικαστική εκκρεμότητα για τον Πορτογάλο στόπερ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς επιμένει πως ο παίκτης θα προσφέρει στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει με τον Σεμέδο την ενίσχυση του στην άμυνα. Θα αποκτηθεί ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα είναι πάνω από 30 ετών. Θέλει έναν έμπειρο, ο οποίος θα καθοδηγήσει την άμυνα και θα ηγηθεί αυτής. Ο Ματιέ έμεινε στη Σπόρτινγκ και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις όπως αυτή του Μάρτιν Σκρτελ.

Σε πάρα πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος ακραίος επιθετικός σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία είναι κοντά στους Πειραιώτες.

Εκτός από τους στόπερ βασικό θέμα είναι και ο επιθετικός. Το «τρέχει» και αυτό το θέμα ο Ολυμπιακός σκανάροντας όλες τις αγορές, όπως για παράδειγμα την ισπανική. «Ψάχνεται» ο Μαρτίνς για να κάνει την καλύτερη επιλογή, διότι ξέρει πως εκεί πρέπει να είναι πολύ εύστοχος και ο παίκτης που θα έρθει να δώσει γκολ στον Ολυμπιακό.

Επίσης όσον αφορά στο θέμα του Μπρούνο θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένο. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που κυρίως έχουν να κάνουν με την ΛΑΣΚ Λίντσερ, αλλά θεωρείται πως θα ξεπεραστούν.

Διαβάστε στο ΦΩΣ της Τετάρτης αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού