Οι επαφές με Σεμέδο και η δικαστική εξουσιοδότηση

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει το θέμα του 25χρονου αμυντικού, αλλά οι Ίβηρες φέρνουν στη δημοσιότητα το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί.

Οι επαφές με Σεμέδο και η δικαστική εξουσιοδότηση

Το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο είναι αρκετά προχωρημένο για τον Ολυμπιακό και μάλιστα αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι μία μεταγραφή που σύντομα θα τελειώσει. Για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό εγγυάται ο Πέδρο Μαρτίνς και οι Πειραιώτες προσπαθούν να τελειώσουν αυτή την ιστορία.

Η ίδια αίσθηση υπάρχει και στην Πορτογαλία για τον συμπατριώτη τους αμυντικό, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στην Πορτογαλία η ιστοσελίδα zerozeo.pt αναφέρθηκε στις επαφές του Ολυμπιακού με τον παίκτη και τη Βιγιαρέαλ, η οποία έχει τα δικαιώματα του. Επί της ουσίας και οι Ίβηρες συμφωνούν με το ρεπορτάζ που υπάρχει στην Ελλάδα ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Βέβαια από την πλευρά τους φέρνουν στη δημοσιότητα ένα άλλο εμπόδιο που υπάρχει και πρέπει να ξεπεραστεί. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε μπει στη φυλακή για τρεις μήνες αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα δολοφονίας.

Ο 25χρονος στόπερ αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ και δεν μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση πιο κοντινή των 300 μέτρων. Η υπόθεση, ωστόσο παραμένει ανοιχτή και ο παίκτης για να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα εκτός Ισπανίας χρειάζεται δικαστική εξουσιοδότηση. Και για να πάει στη Ρίο Άβε πήρε άδεια από το ισπανικό δικαστήριο. Κάτι ανάλογο πρέπει να συμβεί και τώρα για να έρθει στην Ελλάδα και αυτό επισημαίνουν οι Πορτογάλοι στο ρεπορτάζ τους.