Επίσημα ο Ματιέ στη Σπόρτινγκ, πάει γι’ άλλα ο Ολυμπιακός

Ανακοινώθηκε η παραμονή του Γάλλου στην ομάδα της Λισαβόνας και οι Πειραιώτες στρέφονται αλλού για την ενίσχυση της άμυνας τους.

Επίσημα ο Ματιέ στη Σπόρτινγκ, πάει γι’ άλλα ο Ολυμπιακός

Είναι οριστικό Ζερεμί Ματιέ έμεινε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την οποία επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2020 όπως ανακοίνωσε η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα τον κόουτς δεν τον απασχολούσε η ηλικία του. Θεωρούσε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής κλάσης που θα βοηθούσε. Η Σπόρτινγκ, ωστόσο επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή και έβαλε τέλος έτσι στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Ο Ζερεμί Ματιέ που ήταν πολύ ψηλά στη λίστα και είχε απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς βγαίνει έτσι από το κάδρο. Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι πλέον να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της άμυνας τους.

Μία τέτοια είναι ο Μάρτιν Σκρτελ ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Ολυμπιακός για τον κεντρικό του αμυντικό.

Φυσικά μη ξεχνάμε πως διακαής πόθος είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο, αλλά εκεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η Ιντερνασιονάλ είναι κάθετη πως δεν συζητάει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φτάσει αυτό το ποσό.