Επίσημο: Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Παράσχος

Παρελθόν από τους Αρκάδες ο Έλληνας τεχνικός.

Επίσημο: Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε μεσούσης της σεζόν τον Αστέρα Τρίπολης σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα, η οποία βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να κρατήσει τους Αρκάδες στην Super League. Ωστόσο, η παραμονή του για την νέα σεζόν μόνο βέβαια δεν ήταν.

Ο σύλλογος της Τρίπολης αποφάσισε τελικά πορευτεί με νέο πρόσωπο στον πάγκο την επόμενη σεζόν και ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Παράσχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή».

Η δήλωση του Γιώργου Παράσχου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι πάντα υψηλοί.