Ανανέωσε με Μανούσο ο Ατρόμητος

Στον Ατρόμητο θα αγωνίζεται μέχρι το 2020 ο Γιώργος Μανούσος, καθώς η ΠΑΕ του Περιστερίου ανανέωσε τη συνεργασία της μαζί του.

Ανανέωσε με Μανούσο ο Ατρόμητος

Ο Μανούσος βρέθηκε σήμερα (16/5) στα γραφεία της ΠΑΕ, είχε συνομιλία με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο ποδοσφαιριστής μετά τις υπογραφές, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμα μια χρονιά στην οικογένεια του Ατρομήτου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που παρόλο τις ατυχίες που είχα με τραυματισμούς συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα. Θα ήθελα λοιπόν να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και εγώ και η οικογένεια μου.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά σε τι ομάδα βρίσκομαι και το επίπεδο που έχει και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να έχουμε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας για τη στήριξη και την αγάπη που μου έχει δώσει αυτά τα δύο χρόνια και τους δίνω την υπόσχεση ότι δεν θα ξεφύγουμε από το πλάνο της ομάδας δίνοντας όλοι οι παίκτες την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε».