Ατρόμητος: Το προφίλ του νέου προπονητή

Η επόμενη μέρα είναι προ των πυλών για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι αναζητούν έναν αντάξιο αντικαταστάτη του Νταμίρ Κάναντι.

Ατρόμητος: Το προφίλ του νέου προπονητή

Ο Νταμίρ Κάναντι αποχώρησε από τον Ατρόμητο και ήδη στο Περιστέρι προετοιμάζονται για την εύρεση του αντικαταστάτη του, ο οποίος θα κληθεί να διατηρήσει την ομάδα στο υψηλό επίπεδο των τελευταίων χρόνων.

Όπως αναφέρει το atromitistas.gr, μέχρι το τέλος του μήνα το ζήτημα του νέου προπονητή θα έχει κλείσει για τον Ατρόμητο. Μάλιστα, μέσα στο επόμενο δεκαήμερα θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα των βιογραφικών που έχουν στα χέρια τους οι Περιστεριώτες.

Στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές με αυτούς που θα ξεχωρίσουν οι ιθύνοντες της ομάδες, αφού διεξαχθεί ειδική έρευνα για τον καθένα ξεχωριστά.

Επιθυμία αυτόν Ατρόμητο είναι να βρεθεί ένας προπονητής με το προφίλ του Νταμίρ Κάναντι. Αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα σε εύρεση τεχνικού από το εξωτερικό, χωρίς να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληροί απαραιτήτως ο νέος προπονητής της ομάδας Περιστερίου είναι τα εξής: Να είναι νέος ηλικιακά, με μία σχετική εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να έχει στη φιλοσοφία του την ανάδειξη νεαρών παικτών του ρόστερ αλλά και το βλέμμα του στραμμένο στις ακαδημίες.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν αποκλειστεί προπονητές εντός συνόρων, ούτε η ηλικία θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα, εφόσον βρεθεί μία αξιόλογη περίπτωση.