Τέλος ο Κάναντι από τον Ατρόμητο

Ο Αυστριακός τεχνικός ανακοίνωσε ότι τη νέα σεζόν δεν θα δουλέψει στο Περιστέρι. 

Τέλος ο Κάναντι από τον Ατρόμητο

Η συνεργασία του Ατρομήτου με τον Νταμίρ Κάναντι ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο σεζόν, αφού ο ίδιος ο προπονητής μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

«Σήμερα για εμένα δεν είναι εύκολη μέρα. Γιατί χάσαμε ένα ματς που θέλαμε να κερδίσουμε αλλά γιατί έχω αποφασίσει πως δεν θα συνεχίσω στον Ατρόμητο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια στον Σύλλογο. Αρχικά όλη την ομάδα. Κάθε παίκτη ξεχωριστά που βοήθησε για να έχουμε τις επιτυχίες που είχαμε. Πάνω από όλα τον κ. σπανό, Αγγελόπουλο με υποστήριξαν και με βοήθησαν να χτίσουμε μια σπουδαία ομάδα. δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα οικονομικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, μας στήριξε σε δύσκολες φάσεις. Όχι μόνο στα εύκολα. Ευχαριστώ όλους όσους είναι στην ομάδα. πολλά ευχαριστώ και τους ανθρώπους της ακαδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία που είχαμε.

Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσω δεν έχω υπογράψει παρά όλα είναι ανοικτά. Ήθελα να τελειώσει εδώ το πρωτάθλημα και μετά να αποφασίσω για την επόμενη σεζόν. Κοιτάζω πως θα εξελιχθώ. Αυτό θα δω και μελλοντικά. Θέλω να είναι ένα ποιοτικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι το όνειρό μου.


Υπάρχουν πολλές στιγμές που θυμάμαι και θα πάρω μαζί μου στις αποσκευές μου. Δυο φορές πήραμε την πρόκριση στην Ευρώπη. Πέρσι ο Ουάρντα ήταν MVP και φέτος ο Κουλούρης πρώτος σκόρερ. Βρεθήκαμε ακόμη και πρώτη στη βαθμολογία. Φυσικά εξελίξαμε και τον Γιαννιώτη που είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Bundesliga, πιθανότατα στη Νυρεμβέργη.