Κούγιας: «Όσο είμαι στην ΑΕΛ, δεν θα υποβιβαστεί, ούτε θα πτωχεύσει»

Η δήλωση του γνωστού ποινικολόγου στην επέτειο της Λάρισας.

Κούγιας: «Όσο είμαι στην ΑΕΛ, δεν θα υποβιβαστεί, ούτε θα πτωχεύσει»

Με αφορμή την επέτειο της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ, σαν σήμερα το 1988, ο Αλέξης Κούγιας δεσμεύτηκε με δήλωσή του να μην αφήσει ποτέ τους «βυσσινί» να υποβιβαστούν ή να πτωχεύσουν, ενώ δήλωσε «ευλογημένος που αποτελεί εγγυητής για τη συνέχιση της ΑΕΛικής ιδέας».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Για τη σημερινή επέτειο από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος την 1η Μαίου του 1988 θέλω να κάνω μία δωρική δήλωση:

1. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου σε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, μεγάλους προπονητές και την οικογένεια Καντώνια που εγγυήθηκε τη δημιουργία αυτής της θρυλικής ομάδος, που εκείνη την ημέρα έκαναν την επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Θέλω να δηλώσω ευλογημένος που η επαγγελματική μου διαδρομή επί 45 χρόνια μου επέτρεψε να έχω τις οικονομικές δυνατότητες να είμαι ο εγγυητής για τη συνέχιση της ΑΕΛικής ιδέας.

3. Θέλω να υποσχεθώ ότι όσα χρόνια θα είμαι στο τιμόνι της μεγάλης ομάδος μας αυτή ουδέποτε θα υποβιβαστεί, ουδέποτε θα πτωχεύσει και κάθε χρόνο θα προοδεύει αγωνιστικά, οργανωτικά, διοικητικά ώστε να είναι έτοιμη να κατακτήσει και πάλι μια μόνιμη θέση στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας