Βουίζει η Ισπανία: «Ολυμπιακός, ο μεγάλος Ευρωπαϊκός σύλλογος για τον Ρομπέρτο»

Δημοσιεύματα για το ερυθρόλευκο φλερτ και τη μεταγραφή που μπορεί να γίνει την 30ή Ιουνίου

Βουίζει η Ισπανία: «Ολυμπιακός, ο μεγάλος Ευρωπαϊκός σύλλογος για τον Ρομπέρτο»

Η Ισπανική «As» έκανε χθες την αρχή και σήμερα, αρκετά Ισπανικά ΜΜΕ δίνουν συνέχεια στέλνοντας τον Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ αυτών, η ιστοσελίδα fichajes.net, η οποία κάνει λόγο για τον «Μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης» (El gran club europeo al que se acerca Roberto), που θα πάρει τον Ρομπέρτο. Φυσικά, ο λόγος για τον Ολυμπιακό με αναφορές στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και στο χθεσινό ρεπορτάζ της «As».

Ο Roberto Jiménez είναι πιο κοντά από ποτέ να εγκαταλείψει το Εσπανιόλ το επόμενο καλοκαίρι», αναφέρει ξεκάθαρα το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Ρομπέρτο θα εγκαταλείψει την ομάδα την επομένη της 30ής Ιουνίου οπότε λήγει το συμβόλαιό του με την καταλανική ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει και μάλιστα με μηδενικό κόστος ενώ ο Ρομπέρτο θα επιστρέψει εκεί που ξέρει καλά», τονίζει η ιστοσελίδα.

Η ισπανική As χθες ανέφερε ότι ο ο Ρομπέρτο είναι μία λύση για τον Ολυμπιακό αν δεν τελειώσει θετικά το θέμα του Σα. «Τα χρήματα δεν θα είναι πρόβλημα από τη στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιο του με την Εσπανιόλ», ανέφερε το δημοσίευμα που επικαλείται και ελληνικά ρεπορτάζ.