«Ο Ρομπέρτο για Ολυμπιακό αν φύγει ο Σα»

Ρεπορτάζ της ισπανικής As για το θέμα του τερματοφύλακα και την πιθανή επιστροφή του νυν πορτιέρο της Εσπανιόλ στο μεγάλο λιμάνι.

«Ο Ρομπέρτο για Ολυμπιακό αν φύγει ο Σα»

Το θέμα του ποριέρε έχει "μπλεχτεί" από τη στιγμή που η ιστορία με τον Ζοσέ Σα δεν έχει τελειώσει. Στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν τον Πορτογάλο, όμως, τα πράγματα αποδεικνύεται πως δεν είναι και τόσο απλά. Ο 26χρονος τερματοφύλακας φέρεται να αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ.

Επιπλέον στην ιστορία φαίνεται πως έχει μπει… σφήνα και η Μπέτις, η οποία είδε τον Ζοσέ Σα στα παιχνίδια της με τον Ολυμπιακό και θεωρεί πως αυτός ο τερματοφύλακας μπορεί να της κάνει τη δουλειά. Το ενδιαφέρον της Μπέτις δεν είναι αστείο και στην Ισπανία φημολογείται πως έχει μπει γερά στο θέμα του Σα.

Στον Ολυμπιακό έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και έναν τερματοφύλακα που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Χιμένεθ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ και ποτέ δεν έκρυψε ότι θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό. Κίνηση προς την πλευρά του παίκτη δεν έχει γίνει, αλλά είναι γνωστό πως και οι δύο πλευρές δεν θα έλεγαν "όχι" σε μία νέα συνεργασία τους.

Η ισπανική As φιλοξενεί ρεπορτάζ εδώ και λίγη ώρα σχετικά με το θέμα. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας ο Ρομπέρτο είναι μία λύση για τον Ολυμπιακό αν δεν τελειώσει θετικά το θέμα του Σα. «Τα χρήματα δεν θα είναι πρόβλημα από τη στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιο του με την Εσπανιόλ», αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται και ελληνικά ρεπορτάζ.

Οι Ισπανοί επισημαίνουν από την πλευρά τους πως ο Ρομπέρτο α φύγει από την Εσπανιόλ από τη στιγμή που δεν παίζει και για τον Ολυμπιακό είναι μία καλή λύση. Σε όλα αυτά προσθέστε και τον Μαραφόνα που μένει ελεύθερος από τη Μπράγκα, ενώ και ο Ντοναρούμα που θα φύγει από τη Μίλαν είναι στο… κόλπο.