Τα τρία πρωτοσέλιδα του «Φωτός» στα τρία πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ

Δείτε τι έγραφαν πρωτοσέλιδα του «ΦΩΤΟΣ» στα τρία πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ (1976, 1985, 2019). 

Τα τρία πρωτοσέλιδα του «Φωτός» στα τρία πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ

Με τη νίκη επί του Λεβαδειακού την προηγούμενη Κυριακή (21/4) ο ΠΑΟΚ κατέκτησε μαθηματικά -ύστερα από 34 χρόνια- το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν μόλις το 3ο πρωτάθλημα για τους «ασπρόμαυρους» σε 93 χρόνια ιστορίας.

Ακολουθούν τα πρωτοσέλιδα του Φωτός για τις δύο προηγούμενες φορές (1976, 1985), αλλά και το φετινό πρωτάθλημα:

Ήταν 9 Μαΐου του 1976 όταν ο ΠΑΟΚ κατακτούσε το πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του. Την επόμενη ημέρα το «ΦΩΣ» βγήκε με βασικό τίτλο την επιτυχία των «ασπρόμαυρων». Θυμίζουμε ότι τότε ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-1 του Ηρακλή.

Διαβάστε εδώ:

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου του 1985, στο δεύτερο πρωτάθλημα που πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, το «ΦΩΣ» είχε κυκλοφορήσει με βασικό τίτλο : «Προς μπαράζ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού;» ενώ στο πάνω μέρος της εφημερίδας γράφει ότι ο «δικέφαλος του βορρά» κατακτά άξια τον τίτλο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

«Ντελίριο στους ΠΑΟΚτζήδες για τον τίτλο» αναφέρει μέσα η σελίδα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, η εφημερίδα είχε "χτύπημα" την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο του Βορρά: «Το σήκωσε ύστερα από 34 χρόνια».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

«Αναμονή τέλος για τον ΠΑΟΚ» ο βασικός τίτλος στη σελίδα με φωτογραφία τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη και τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνιο Βιερίνια.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας