«Σκάει» μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό για Κούτρη

Υπαρκτό και σοβαρό το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον διεθνή μπακ των Πειραιωτών. Τι ισχύει με την περίπτωση του.

«Σκάει» μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό για Κούτρη

Τον Ιανουάριο έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή στη Μαρσέιγ, όμως, στον Ολυμπιακό είχαν πάρει την απόφαση να μην παραχωρήσουν κανένα από τα βασικά τους στελέχη. Η Μαρσέιγ είχε πιέσει τους Πειραιώτες, είχε κάνει και επίσημη πρόταση, αλλά τότε το «όχι» ήταν εμφατικό.

Για το καλοκαίρι, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο Κούτρης βρίσκεται στο… στόχαστρο αρκετών συλλόγων και τα τελευταία 24ώρα στο προσκήνιο έχει έρθει και η Πόρτο. Οι «Δράκοι» έχουν στη λίστα τους τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού και στην Πορτογαλία υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον για Κούτρη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα desporto ao minute η Πόρτο έχει βγει στην αγορά και αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της, διότι το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει ο Τέγιες. Για τον παίκτη της Πόρτο υπάρχει ενδιαφέρον από την Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Κούτρης είναι ο πλέον κατάλληλος ποδοσφαιριστής για να καλύψει το κενό του Τέγιες και τον έχουν τσεκάρει σε αρκετά παιχνίδια. Στο Πόρτο γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο αρνήθηκε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και στο ρεπορτάζ τους γράφουν πως η τιμή του έχει εκτοξευτεί στα 10 εκατ. ευρώ.

Είναι ολοφάνερο ότι γίνεται «παιχνίδι» με τον Κούτρη και πως θα «σκάσει» μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη. Το θέμα της Πόρτο, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει σχέση με αυτό του Ζοσέ Σα, διότι για τον Πορτογάλο πορτιέρε οι Πειραιώτες αν πληρώσουν την οψιόν τον κάνουν δικό τους.

Για τον Κούτρη, πάντως, δεν πρέπει να υποτιμάμε το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, η οποία είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτηση του τον περασμένο Ιανουάριο. Επίσης το όνομα του φιγουράρει στις λίστες συλλόγων όπως η Γουέστ Χαμ, η Νιούκαστλ και η Λέστερ. Επομένως το καλοκαίρι αναμένεται θερμό για τον διεθνή μπακ.