Η κριτική των παικτών: Πανταχού παρών ο Καμαρά, ορεξάτος ο Ανδρούτσος

Η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία, στην οποία και επικράτησαν με σκορ 3-1. 

Η κριτική των παικτών: Πανταχού παρών ο Καμαρά, ορεξάτος ο Ανδρούτσος

O Oλυμπιακός νίκησε την Λαμία με 3-1. Αυτή είναι η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση.

ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ: Δεν έφταιγε στη φάση του γκολ της Λαμίας, ενώ όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί. Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν κάποια σοβαρή ευκαιρία.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο δεξιού μπακ και καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς έδειξε το πόσο πολύ ήθελε να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Έστω κι αν δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση. Από τους διακριθέντες της αναμέτρησης.

ΜΕΡΙΑ: Στη φάση του γκολ της Λαμίας σπρώχτηκε από τον Μπαράλες, αλλά ο Κομίνης δεν το είδε. Σε γενικές γραμμές δεν έκανε ούτε κάποια μεγάλη επέμβαση, ούτε αντιμετώπισε και σοβαρά προβλήματα.

ΣΙΣΕ: Άνοιξε μία μίνι «βεντέτα» στο ξεκίνημα του ματς με τον Μπαράλες και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ο Σισέ που ξέραμε. Με τη διάθεση και την όρεξη να πέσει με τα μούτρα να «φάει» την μπάλα.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Δεν κινήθηκε σε υψηλές στροφές ο νεαρός αριστερός μπακ. Σίγουρα ο προπονητής του θα περίμενε περισσότερα πράγματα κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Δεν ήταν ο Γκιγιέρμε των προηγούμενων αγώνων, αλλά ακόμα και σε χαμηλό τέμπο που έπαιξε, έδειξε ότι για το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας είναι πολυτέλεια.

ΚΑΜΑΡΑ: Ίσως ο κορυφαίος ματς της αναμέτρησης. Ο Αφρικανός έδινε την αίσθηση ότι ήταν παντού. Δεν είχε δηλαδή συμμετοχή μόνο στη φάση του 0-1.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Αν δεν είχε το γκολ με το εντυπωσιακό φάουλ στο 1-2, δεν θα είχαμε γράψει και πολλά πράγματα για την παρουσία του στην Λαμία. Δεν έκανε αγγαρεία, αλλά σίγουρα δεν είχε την έκρηξη των προηγούμενων αγώνων.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Προβλημάτισε ο Πορτογάλος. Όπως είχε προβληματίσει και την περασμένη Κυριακή στο πρώτο ημίχρονο με την Ξάνθη. Σε ρηχά νερά κυμάνθηκε και για δεύτερο σερί ματς δεν μπορούμε να πούμε ότι έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε την ασίστ στο γκολ του Καμαρά και κάποιες καλές ενέργειες, χωρίς ωστόσο να απλώσει στο χορτάρι του ΔΑΚ Λαμίας όλο το… ρεπερτόριό του. Δεν ήταν κακός πάντως.

ΣΟΛΔΑΝΟ: Λίγα πράγματα από τον Αργεντινό. Είχε μία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το σουτ του ήταν πολύ χλιαρό και ο Μελίσσας δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. Είναι το δεύτερο σερί ματς που δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Σολδάνο.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε και προβλημάτισε τους αμυντικούς της Λαμίας πολύ περισσότερο από τον Σολδάνο. Το γκολ του ήταν απλώς η επιβράβευση στην προσπάθεια που κάνει ο Αιγύπτιος να αποδείξει ότι αξίζει ο Ολυμπιακός να δαπανήσει ένα κάρο εκατομμύρια ευρώ για να τον κρατήσει.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έβγαλε διάθεση, έβγαλε όρεξη, είχε τρεξίματα, πίεσε αρκετά, αλλά δεν του βγήκαν κάποιες φάσεις. Το σημαντικό είναι ότι δεν μπήκε και έκανε αγγαρεία. Ίσα-ίσα που δυο-τρεις φορές πήγε να γίνει επικίνδυνος, αλλά δεν του «έκατσαν» κάποιες περιπτώσεις.

ΝΑΤΧΟ: Μπήκε στα τελειώματα, παρότι είναι φευγάτος και πρόλαβε να βγάλει την ασίστ στον Χασάν. Ίσως να ήταν και το τελευταίο του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.