Super League: Με την Λαμία ο Ολυμπιακός- Τα υπόλοιπα ματς

Όλες οι αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League γίνονται την ίδια ώρα (19:00).

Super League: Με την Λαμία ο Ολυμπιακός- Τα υπόλοιπα ματς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (21/4,19:00) την Λαμία για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κούτρη και Μπουχαλάκη με την αποστολή να είναι ίδια με το ματς με την Ξάνθη. Με τον Φράνκο Σολδάνο να είναι έτοιμος να ξεκινήσει για δεύτερη φορά βασικός και να επιστρέψει στο γήπεδο που σκόραρε το μοναδικό του γκολ με τον Ολυμπιακό.

Για την Λαμία ο Μάκης Χάβος δεν συμπεριέλαβε σε αυτή τον τιμωρημένο Φακούντο Μπερτόλιο, τον τραυματία Πίτι και τους Μπόγιαν Σαράνοφ και Ντένις Επστάιν για λόγους τακτικής, οι οποίοι φαίνεται πως θα αποχωρήσουν και από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Λεβαδειακό όπου με νίκη ή ισοπαλία παίρνει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος ύστερα από 34 χρόνια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πέδρο Ενρίκε , Ομάρ Ελ Καντουρί, Πόντους Βέρνμπλουμ και Αντελίνο Βιεϊρίνια. Βέβαια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς-φιέστα.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ΑΕΛ, η Ξάνθη τον Απόλλωνα, ο ΟΦΗ τον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναιτωλικός τον Άρη και ο Πανιώνιος τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

19:00 ΑΕΚ-ΑΕ Λάρισα 1964
19:00 Ατρόμητος Αθηνών-Παναθηναϊκός
19:00 Λαμία-Ολυμπιακός Πειραιώς
19:00 Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης
19:00 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης
19:00 Παναιτωλικός-Άρης Θεσσαλονίκης
19:00 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα
19:00 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ