Η επιστροφή του Σολδάνο στη Λαμία και η νέα ευκαιρία

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να τον βάλει ξανά από την αρχή στο παιχνίδι με τη Λαμία, εκεί που έχει σημειώσει το μοναδικό του γκολ.

Η επιστροφή του Σολδάνο στη Λαμία και η νέα ευκαιρία

Στο εκτός έδρας παιχνίδι για το Κύπελλο με αντίπαλο τη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς είχε χρησιμοποιήσει βασικό στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού τον Φράνκο Σολδάνο. Ήταν η πρώτη φορά που είχε παίξει από την αρχή ο Αργεντινός και είχε βγάλει όλο το ενενηντάλεπτο.

Σε εκείνο το 3-3 ο Σολδάνο είχε σκοράρει μία φορά για τους «ερυθρόλευκους», ενώ είχε και δύο ασίστ. Σε γενικές γραμμές είχε κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είχε νικήσει, αλλά ο Σολδάνο είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι.

Για το παιχνίδι της Κυριακής στη Λαμία το πιθανότερο είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει και νέα ευκαιρία στον Σολδάνο. Είχε παίξει βασικός στο παιχνίδι με τη Ξάνθη και είναι αλήθεια πως δεν φάνηκε, αλλά ο παίκτης πρέπει να πάρει λεπτά και να βρει ρυθμό.

Η σκέψη του Μαρτίνς είναι να τον ρίξει ξανά από την αρχή στη… μάχη αν και την τελική απόφαση θα την πάρει το πρωί της Κυριακής. Πάντως θέλει να του δώσει χρόνο του Σολδάνο, διότι είναι παίκτης που πρέπει να αρχίσει να μπαίνει σε έναν ρυθμό για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Στο γήπεδο της Λαμίας, άλλωστε ο Σολδάνο σημείωσε το μοναδικό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Το έχει δηλώσει ο Πέδρο Μαρτίνς πως έχει σκοπό να του δώσει χρόνο συμμετοχής του Αργεντινού προκειμένου κι αυτός να μπει στο κλίμα της ομάδας. Με τη Ξάνθη ήταν φανερή η έλλειψη ρυθμού, αλλά ο παίκτης δεν μπορεί να κριθεί από ένα ματς που έπαιξε μετά από αρκετό καιρό.