Το αινιγματικό ποστάρισμα του Ρομπέρτο και η «επίθεση» οπαδών του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ισπανός πορτιέρε έβαλε «φωτιά» στο instagram με το τελευταίο του ποστάρισμα και με τους φίλους της ομάδας του Πειραιά να του ζητούν να επιστρέψει.

Το αινιγματικό ποστάρισμα του Ρομπέρτο και η «επίθεση» οπαδών του Ολυμπιακού (pic)

Ποτέ δεν έκρυψε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ ότι τα καλύτερα του ποδοσφαιρικά χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός πορτιέρε αγαπήθηκε πολύ στον Πειραιά, αλλά αυτό συνέβη και λόγω της μεγάλης του προσφοράς.

Ο Ρομπέρτο και την ημέρα που έφυγε από το μεγάλο λιμάνι είχε δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει. Ο λόγος που αποχώρησε από τους Πειραιώτες ήταν καθαρά οικογενειακός, ενώ αλλιώς περίμενε να εξελιχθεί η καριέρα του στην Ισπανία και αλλιώς εξελίχθηκε.

Όπως σας έχει γράψει το «ΦΩΣ» η περίπτωση του Ρομπέρτο δεν περνάει αδιάφορη για τους Πειραιώτες. Γνωρίζουν στον Ολυμπιακό πως ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι και είναι μία λύση που την έχουν στο μυαλό τους σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον Ζοσέ Σα.

Ο Ρομπέρτο μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, ενώ δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει στην ομάδα της Βαρκελώνης. Το τελευταίο ποστάρισμα του 33χρονου γκολκίπερ ήταν αινιγματικό, αφού έγραψε: «Δώσε προσοχή, ένας μήνας έμεινε…».

Αυτό έδωσε την αφορμή σε φίλους του Ολυμπιακού να κάνουν επίθεση στο προφίλ του Ρομπέρτο στο instagram. Δέχτηκε δεκάδες σχόλια από τους οπαδούς των Πειραιωτών να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά χωρίς να απαντήσει σε κανένα από αυτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

PAY ATTENTION!! A month left.. ??? #RCDE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Jimenez (@_robertojimenez_) στις