ΠΑΣ Γιάννινα: «Πίεση από πολιτικούς και παράγοντες για αθώωση του ΟΦΗ»

Σύσκεψη το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Πίεση από πολιτικούς και παράγοντες για αθώωση του ΟΦΗ»

Ο Δήμος Ιωαννιτών έκανε δεκτό το αίτημα που υπέβαλε η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για σύσκεψη σήμερα, 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η σύσκεψη γίνεται με αφορμή την ψήφιση στη Βουλή πρότασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου.
Η ΠΑΕ αναφέρει ότι η υπό ψήφιση πρόταση θα δημιουργήσει αρνητικές εξελίξεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εν τω μεταξύ ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τασούλας, καταθέτει στη Βουλή αναφορά με την οποία γίνεται λόγος για «κραυγαλέες αδικίες από την διαιτησία εις βάρος του ΠΑΣ».

Σοβαρότερο κρούσμα, επισημαίνει, αποτελεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης, επικαλούμενος σχετική διαμαρτυρία που απέστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο περιφερειάρχης Ηπείρου.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης έστειλε επιστολή στον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπετ Χούμπελ, με αναφορές σε διαιτητικές αποφάσεις αλλά και πιέσεις προς τη Δικαιοσύνη στο θέμα του ΟΦΗ.

«Με λύπη μου θα σας μεταφέρω ότι σε πολλά από τα ματς του πρωταθλήματος στα οποία αγωνίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξαν σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις των διαιτητών, στα οποία δεν θέλω κατ' ουδένα τρόπο να πιστέψω ότι ήταν εσκεμμένα, αλλά δυστυχώς καθόρισαν το αποτέλεσμα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή σύμφωνα με τη Live Sport.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, στην επιστολή τονίζεται: "Αισθανόμαστε ότι υπάρχει πίεση από πολιτικούς και παράγοντες της Ελλάδας, ώστε το δευτεροβάθμιο Εφετείο να εκδώσει αθωωτική απόφαση όσον αφορά την υποψία ότι ο αγώνας του ΟΦΗ ήταν στημένος και διεφθαρμένος".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας