Γερά για Βρουσάι η Σπόρτινγκ

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Ojogo για τον επιθετικό του Ολυμπιακού

Γερά για Βρουσάι η Σπόρτινγκ

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν γνωστό ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ήταν μεταξύ των ομάδων που παρακολουθούσαν την εξέλιξη του Μάριου Βρουσάι. Πλέον σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Πορτογάλων, οι οποίοι προφανώς είδαν στον Βρουσάι τα χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστή που επιθυμούν.

Το δημοσίευμα είναι της Πορτογαλικής Ojogo, η οποία έχει μάλιστα το σχετικό θέμα στην πρώτη σελίδα της. Ο Μάριος Βρουσάι κάνει εξαιρετική σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βίλεμ, στην οποία τον έχει παραχωρήσει ο Ολυμπιακός με τη μορφή δανεισμού.

Ετσι, είναι πλέον στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων εντός Ολλανδίας -του Άγιαξ σίγουρα- αλλά και άλλων Ευρωπαϊκών κλαμπ όπως η Σπόρτινγκ. Πριν από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, στον Πορτογαλικό Τύπο υπήρξαν αναφορές και για τη Μπενφίκα.

Η διαφορά στο σημερινό δημοσίευμα είναι ότι πλέον δεν γίνεται απλά λόγος για «κατασκοπία» αλλά για τη μεταγραφική λίστα της Σπόρτινγκ. Να θυμίσουμε ότι ο Βρουσάι, στην Βίλεμ έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό για 1,5 χρόνο και όχι έως το καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον πλέον της Σπόρτινγκ για τον 20χρονο επιθετικό είναι δεδομένο με τους Πορτογάλους να τονίζουν ότι το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Επισημαίνουν ότι πέρα από τα πέντε γκολ που έχει πετύχει σε 19 αγώνες έχει και επτά ασίστ.